Terapeuta BCN innova amb un nou servei de teràpies integratives

Terapeuta BCN innova amb un nou programa d’atenció holística a l’usuari, AEIOU, que fa referència a:

Assessorament Efectivitat – Inversió – Ordre – Unió

Fa temps que volia engegar aquest programa exclusivament orientatiu al servei de l’usuari, però ara és imprescindible que ho faci.

És un recurs al qual ha de tenir accés el consumidor sí o sí de forma ràpida, pràctica i amb un cost assequible, més aviat simbòlic, just perquè es mantingui un compromís.

Per què és el moment de posar en marxa aquest programa d’atenció holística?

Perquè de forma ja generalitzada el dubte ha estat sempre, però després de la pandèmia i la devastadora que ha estat per a la gran majoria, han derivat en l’increment accelerat de problemes físics, emocionals i mentals.

A l’hora de buscar una teràpia, terapeuta o especialista per a un tema en concret o per contra molt generalitzat, el terme CONFUSIÓ és present sempre.

Què fem principalment quan no sabem a qui acudir?

Quan ens plantegem alguna d’aquestes preguntes solem anar al rescat fàcilment i ràpidament.

  • Moltes vegades busquem a internet.
  • Preguntamem als més propers, el boca orella
  • O acudim a un herbolari o parafarmàcia, que el dependent, sense preguntar gaire més del que és una breu atenció de taulell, ens donar un producte, que encara que sigui de bona qualitat, potser no porti les proporcions que necessitem oa llarg termini ens pot perjudicar, o bé no és la solució adequada.

Quin és el resultat?

Que no n’hi ha prou, gairebé sempre la primera elecció no és resolutiva.

El resultat acostuma a ser que aquests primers recursos no són suficients. Es consumeix temps, diners sense obtenir efectivitat.

Les teràpies i els professionals es desacrediten.

Què hi ha faltat?

Assessorament, ordre i honestedat.

I el més important no podem separar les teràpies de la medicina convencional.

On vull arribar?

Estic exagerant una mica, però… de vegades una simple analítica ens pot sorprendre en una alteració de química que potser m’està agreujant ja un estat emocional.

Potser no cal fer una teràpia energètica immediata, comencem per regular altres estadis com l’alimentació, l’exercici, el son, etc.

Què demana l’usuari?

Immediatesa, que no ha de confondre amb “passar el procés” i encara menys que la responsabilitat recaigui sobre el professional, aquest només l’acompanya.

Sento dir que moltes vegades l’usuari, va de teràpia en teràpia, de terapeuta en terapeuta a veure si algun em diu “el que VULL sentir” i a més em “justifico conscient o inconscientment” que, malgrat no estar disposat a integrar-ne cap canvi ni acció, vaig a teràpia.

Validesa quant a qualitat i preu, poso èmfasi en això per temes de productes i costos de la visita (en cas d’olis essencials, vegetals, hidrolats, etc.) i la formació que té el professional que de vegades és summament qüestionable.

Un preu elevat no és símbol de qualitat com tampoc no ho és a la inversa.

És una opinió molt personal, però no estic a favor d’aquelles teràpies holístiques interminables d’anys rere anys, en cap concepte han de ser addictives ni dependre’n eternament.

Com funciona l’accés a aquest programa, és a dir, a mi com a terapeuta holística?

Podeu contactar amb mi a través de la web, per whatsApp, per telèfon o per mail, com millor us convingui.

Es concreta una cita no presencialde mitja hora de durada com a màxim que s’efectuarà per telèfon o vídeo conferència, sota un pagament previ de 12€. S’hi donarà una visió orientativa a com encarar el teu problema.

No hi ha cap compromís en què cap terapeuta del meu equip ni tan sols jo t’atengui personalment si no ho desitges. De fet si ja tens accés als altres i estàs content et suggereixo no canviar. A més, caldrà contemplar si a nivell sanitari públic o privat també pots accedir a algun servei que realment necessitis i no hagis contemplat la necessitat de la seva importància i utilitat.

Ara… Poso un parell d’exemples de dos usuaris que potser us ressonen.

“Tinc interès en una sessió de reiki, no estic bé i a la meva amiga ha funcionat”

Després de parlar una bona estona li vaig fer una pregunta…” Portes les sabates de la teva amiga”.

Sota el meu exclusiu punt de vista, el fàcil hauria estat efectuar la sessió que demanava i ja està, però no era el seu cas ni de bon tros. De vegades ni la persona i encara menys el problema som els mateixos.

“Vull saber si em pot solucionar i “curar” el tema d’un dolor residual d’un esquinç que em vaig fer fa deu anys”

Després d’entaular una conversa i una sèrie de preguntes que devia fer molt concretes, em va comentar que “per altres temes” estava rebent sessions d’acupuntura i teràpia neural, al que jo li vaig preguntar… Has consultat amb tots dos el tema de què estem parlant, perquè poden resoldre-t’ho probablement.

Em va demanar visita que posteriorment va anul·lar, és clar. Aparentment vaig perdre, però vaig ser honesta. Aquesta persona ja s’estava pagant dos terapeutes! Potser no calia un tercer.

Si t’identifiques amb algunes de les qüestions que exposo al meu text, i vols els teus 30 minuts d’atenció holística, no dubtis a contactar amb mi.

>> Preu: 12 €

>> Duració sessión: 30 minutos