• Terapeuta BCN - Holístic Mans i Aromes

    Teràpies del benestar i Serveis exclusius d’Aromateràpia

Massatges Relaxants, Massatges Terapèutics y Aromateràpia

Nou Programa UOIEA

Descobreix el nou programa d’atenció holística, UOIEA.

Soc Africa, quiromassatgista y aromaterapeuta fundadora de Terapeuta BCN y Holístic Mans i Aromes.

La meva professió va enfocada al manteniment de la salut, prevenció i benestar en general amb l’únic objectiu de mantenir l’ordre en els diferents nivells del nostre organisme (físic, emocional, mental i energètic) i restablir l’equilibri, que és una cosa que ens pertany.

Els meus serveis van segmentats en dos grups, un que abasta les teràpies manuals (massatges relaxants, terapèutics, descontracturants, reiki, multireflexologia etc …) i l’altre amb serveis exclusius relacionats amb l’aromateràpia i els seus excel·lents resultats.

El meu metodologia consisteix a personalitzar al 100% la sessió, la teva sessió. T’ho garanteixo i em comprometo a fer-ho.

Terapeuta BCN, Massatges Relaxants i Massatges Terapèutics

Masaje Descontracturante Quiromasaje Barcelona, Terapeuta BCN

Massatges relaxants, descontracturants, massatges esportius, massatge a 4 mans, massatge en parella, etc. Consulta tots els nostres massatges terapèutics.

Reflexología Podal Barcelona, Terapeuta BCN

Reflexologia podal, reflexologia holística, reflexo pel tractament del dolor crònic.

Reiki Barcelona, Terapeuta BCN

Tècnica de canalització i transmissió d’energia a través de l’imposició de mans, que s’utiliza per a obtenir pau i equilibri a tots els nivells.

Masaje para Reducir el Dolor con Arcilla Roja, Terapeuta BCN

Massatge Anticelulític, Drenatge Linfàtic, Facioteràpia, T3-alliberació d’emocions i altres teràpies naturals.

Caja de aromaterapia, Liberación Emociones Atrapadas T3, Terapeuta BCN

T3 – Emocions, Cos i Aromes és la combinació de tres teràpies en una mateixa sessió. D’aquesta manera es genera una sinèrgia entre elles que amplifica els resultats.

Aromaterapia Barcelona, Terapeuta BCN

Psicoaromateràpia. Més de 100 olis essencials al servei de les emocions.

Masaje Relajante Aromático Barcelona, Terapeuta BCN

El massatge aromàtic és un massatge més relaxant, suau, lent i superficial que el massatge habitual.

Què opinen els nostres clients?

Personalment estic molt contenta amb l’Àfrica. Sempre vaig a la que tinc una contractura o alguna dolència i surto molt millor. Les mans de l’Àfrica són màgiques.

L’Àfrica és una terapeuta de 10. T’escolta, t’entén i després d’una hora de massatge holístic et fa sentir molt millor. La recomano.

Els massatges de l’Àfrica són únics. Els seus coneixements en vàries disciplines fa que siguin massatges molt complerts. Toca diferents especialitats clau durant el massatge segons les teves necessitats, com osteopatia, reflexologia, aromateràpia, etc.

Els millor massatges de Barcelona, sens dubte. De la mà d’una gran professional que entén el teu problema i sap tractar-lo amb eficàcia.

Colaboracions

Terapeuta BCN – Àfrica María – Massatges Relaxants i Terapèutics, Aromateràpia i altres Teràpies Integratives – Carrer de Pelai 12, Despatx 4J – 08001 Barcelona – Telèfon: +34.662.207.818